Dagens Dubbel – 19 feb 2020

2020-02-19 18:31

Verkligen skönt att få sätta sig i lugn och ro å ladda inför kvällens V86 efter denna häcktiska vecka. Började med en mysig helg i Stockholm, med att även titta på Sabaton på Hovet som sedan rullat i tecknet ”flytta till norr”. Vi håller på att planera för att dra hemöver senare i vår, och kan säga det tar sin tid att fixa jobb, boende och sedan att man även fixa allt där man jobbar å bor idag. Men skam den som ger sig allt kommer bli kanon det här och därför går vi nu över till Dagens Dubbel – 19 feb 2020 så jag hinner med att fixa systemen till Min V86 spel som ni hittar längst ner i detta inlägg..

Dagens Dubbel 1

Här får jag nog säga att 7 – Zooropa som mest troligen kommer bli favoriten får bli mitt spikförslag. Enda som kan tala emot är ju att den kanske mött lite lätt motstånd.

Garderingarna i denna avdelning faller på 6 – Texan Rose, 4 – Ready Lane, 3 – Balotelli Crown och 11 – Livi Majesty. Här är det väl 11:a och 6:an som slår lite i underläge, men jag tror båda kan skrälla även om då egentligen inte trivs klockrent på distansen.

Dagens Dubbel 2

Finns egentligen 4 hästar som jag bollar mellan som spikförslag, där alla tre är de som är mest spelade på kvällens V86 i skrivande stund. Men kommer lyfta 4 – Eicas som mitt förslag och resten får bli garderingsförslag.

Så vilka är de andra 3 hästarna då, jo 3 – Inshallah, 10 – Merritt och 7 – Deangelo, som alla är rejält jämna vill jag tycka. Har du råd ska du lyfta med 5 – Simb Murdoch som får bli kvällens högoddsare på systemet.

Rak DD

DD1: 7
DD2: 4

Kryddad DD

DD1: 7, 6, 4, 3, 11
DD2: 4

Utöver mitt Dagens Dubbel – 19 feb 2020 vill jag ge tips om mina tidigare inlägg och tips på MinAndel.se. Glöm inte heller bort att köpa mina eller kollegornas andelar på https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490.

Jag spelar som vanligt för laget ”Vilda Västern” och ”David mot Goliat”. Den sistnämnda är systemet som går för stora pengar med små medel, där man endast för 9 kr kan ett slagkraftigt system när det blir ett gäng högoddsare. Vilda Västern är mer som det låter, ett system som bygger på min rank och kommer alltid gå ut med 3 st spikar för att kunna garder på rejält i övriga lopp.

Andelsspel

Spel

Lag

Spelform

Andelar

Pris

David mot Goliat Torsviks Tobak V86 50 9 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
David vs Goliat Torsviks Tobak V75 50 9 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Vilda Västern Torsvik Tobak V86 15 50 Visa andel
 • Smeknamn Öhman
 • Högsta vinst 35 622,00 SEK
 • FavorithästJärvsöfaks
 • FavoritkuskBjörn Goop
 • FavoritbanaGävletravet

Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Läs mer
Fredrik Öhman

Jag är en Tornedaling som tagit språnget rejält söderöver för att båda bilda familj men även sysselsättning. Men hemlängtan kommer alltid finnas, så någon gång kommer jag återgå till att säga att Boden är min hemmabana.
Resan för travintresset började redan i yngre ålder, då vi tillbringade många dagar och helger på Bodentravet hela familjen. Allt för att far prompt skulle ta ut egen licens, en fix ide blev till 5 hästar samtidigt i träning. Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet.

Jag är en person som gillar matematik och statistik, så mitt spel lutar sig alltid mot detta. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar.

Mer från Fredrik Öhman